The Dynaco Tube Audio Forum

Dedicated to the restoration and preservation of all original Dynaco tube audio equipment - Customer support for Tubes4hifi VTA tube amp and preamp kits and all Dynakitparts.com products


Basket

TopicsRepliesAuthorViewsLast Posts
No new posts   M125 - Red plating output tube 4costerdock180View latest post on Wed Feb 05, 2020 7:00 pm
by costerdock
No new posts   SP11 Preamp Just Arrived! 1, 22569Cutlass2120View latest post on Wed Feb 05, 2020 5:03 pm
by B&WTube
No new posts   Looking at the ST 70 Driver board but want to know if/what mods will conflict 1, 226bgovoni852View latest post on Tue Feb 04, 2020 10:48 pm
by Jbacik
No new posts   PH-14 build, Any tips or advice? 7Mr C810View latest post on Tue Feb 04, 2020 8:14 pm
by tubes4hifi
No new posts   PH14 LED switch brightness 5Mr C326View latest post on Mon Feb 03, 2020 11:10 pm
by tubes4hifi
No new posts   Mark II Preamp Wiring Change Question 9AA6U478View latest post on Mon Feb 03, 2020 12:20 am
by AA6U
No new posts   ST-120 power tube red plate issue 13calauver1931View latest post on Sun Feb 02, 2020 5:47 pm
by markeby
No new posts   Very low bias and hum on Dynakit ST-70 1, 239lagwil2086View latest post on Sun Feb 02, 2020 12:48 pm
by lagwil
No new posts   Solid State Rectifier? 9music484View latest post on Sat Feb 01, 2020 3:11 pm
by rjpjnk
No new posts   ST120 KT88 bias for long life 1, 2, 367GreggW8761View latest post on Fri Jan 31, 2020 3:51 am
by GreggW
No new posts   Upgrading Power Cables and Fuses 1, 231B&WTube1516View latest post on Thu Jan 30, 2020 4:28 pm
by B&WTube
No new posts   Bias not stopping to zero  23B&WTube914View latest post on Tue Jan 28, 2020 1:49 am
by tubes4hifi
No new posts   How to tell if underpowered  12B&WTube671View latest post on Tue Jan 28, 2020 1:06 am
by B&WTube
No new posts   Variac Issue? 2music198View latest post on Mon Jan 27, 2020 5:01 pm
by music
No new posts   New VTA-70 Build - Right Channel Cutting Out After 10-15 Minutes - fixed ! 5knotscott298View latest post on Sat Jan 25, 2020 9:12 pm
by knotscott
No new posts   Did I blow my right output transformer? 8islanddave639View latest post on Fri Jan 24, 2020 1:29 pm
by Mr C
No new posts   Nordost Systems Solution 6Brap400View latest post on Thu Jan 23, 2020 11:20 am
by Brap
No new posts   Original Dynaco ST70 with VTA driver board - Bias Voltage Drops After a Few Minutes 10knotscott458View latest post on Mon Jan 20, 2020 9:18 am
by knotscott
No new posts   VTA ST-120 vs 2a3/300B 1music216View latest post on Sun Jan 19, 2020 10:44 am
by Bob Latino
No new posts   New product - VTA driver board cover (photo) 1, 2, 352Bob Latino10351View latest post on Sat Jan 18, 2020 6:24 pm
by ranges
No new posts   Best Rectifier and Driver Tubes for Latino VTA ST-70? 19Chris A2071View latest post on Wed Jan 15, 2020 12:41 pm
by Dave_in_Va
No new posts   Interconnects 1, 226tubenutr2122View latest post on Wed Jan 15, 2020 1:42 am
by MechEngVic
No new posts   Rectifier info  2Dave_in_Va199View latest post on Mon Jan 13, 2020 10:26 pm
by Dave_in_Va
No new posts   12X4 Rectifier Tube 4Sprags3909View latest post on Sun Jan 12, 2020 8:32 pm
by DavidR
No new posts   McIntosh MX 110 pre amp into VTA ST-70 4Udo452View latest post on Sun Jan 12, 2020 12:43 am
by Dogstar
No new posts   NOS and modern tubes 7deepee99711View latest post on Sat Jan 11, 2020 7:21 pm
by TN Allen
No new posts   power conditioning 13rymi1302View latest post on Sat Jan 11, 2020 6:59 pm
by aguaazul
No new posts   Dynaco ST70 bias issue - solved ! 9wrayman670View latest post on Sat Jan 11, 2020 4:52 pm
by wrayman
No new posts   RIP Roger Modjeski 0corndog71216View latest post on Fri Jan 10, 2020 10:22 pm
by corndog71
No new posts   Sad day! First VTA problem 3Dave_in_Va508View latest post on Fri Jan 10, 2020 10:27 am
by Dave_in_Va
No new posts   Dynaco SCA-35 output transformer question 4radiolandia233View latest post on Thu Jan 09, 2020 8:51 am
by radiolandia
No new posts   PH16X Hum/Buzz 1, 2, 353thermionicvinyl2495View latest post on Mon Jan 06, 2020 5:05 pm
by tubes4hifi
No new posts   M125 autobias hum, a ground issues? solved ! 3ericoto496View latest post on Mon Jan 06, 2020 4:57 pm
by tubes4hifi
No new posts   Mark lll Power Supply Transformer Temperature 2TN Allen298View latest post on Mon Jan 06, 2020 3:53 pm
by TN Allen
No new posts   Troubleshooting ST-70 Hum - now blowing fuses! Bad output transformer?  6bearwalker01651View latest post on Thu Jan 02, 2020 9:17 pm
by bearwalker01
No new posts   High B+ at 117 line voltage, Bad rectifier? 3intotubes419View latest post on Wed Jan 01, 2020 12:45 am
by rjpjnk
No new posts   Pre Amp? yes or not needed? 15music1277View latest post on Sat Dec 28, 2019 10:48 am
by audiobill
No new posts   What phono, preamp do I want? 1, 229Mr C1325View latest post on Fri Dec 27, 2019 8:49 pm
by tubes4hifi
No new posts   Two interesting NEW Youtube audio videos 1Bob Latino322View latest post on Thu Dec 26, 2019 7:00 pm
by Hops
No new posts   dynaco mk 3 tx problem 18dtroise527View latest post on Thu Dec 26, 2019 4:52 pm
by dtroise
No new posts   Digital Sources and Noise Filters  2Kramer397View latest post on Thu Dec 26, 2019 12:49 am
by Kramer
No new posts   Dynaco Mk 3 454216 output transformers manufactured without ultralinear taps? 0mattattnet172View latest post on Tue Dec 24, 2019 10:41 pm
by mattattnet
No new posts   Check out "Audiocheck" online 6Bob Latino1866View latest post on Tue Dec 24, 2019 5:14 pm
by colin86325
No new posts   ST70 Question  5jnlfrazier455View latest post on Mon Dec 23, 2019 11:45 am
by jnlfrazier
No new posts   Hello! New to the Forum 1G. L. Tirebiter238View latest post on Sun Dec 22, 2019 8:35 pm
by pedrocols
No new posts   poking my toe in the water 3ascheffling@gmail.com291View latest post on Sun Dec 22, 2019 6:07 pm
by Dale Stevens
No new posts   ST-120 no left channel - fixed ! 1, 237Mr C1323View latest post on Thu Dec 19, 2019 6:06 pm
by Mr C
No new posts   ST70 VTA board question 2mikaud286View latest post on Wed Dec 18, 2019 4:57 pm
by mikaud
No new posts   Stereo 70 SERIES II 15.6 ohm resistor 13MechEngVic924View latest post on Tue Dec 17, 2019 12:13 pm
by chet6120
No new posts   ST70 hum when PAM1 is connected to the takeoff socket 1, 229antsap1388View latest post on Mon Dec 16, 2019 11:54 pm
by MechEngVic
Moderators
None
Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

Users browsing this forum: 3 Registered, 0 Hidden and 5 Guests

Registered Users: corndog71, mijohn, pigface


  • New posts New posts
  • No new posts No new posts
  • New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]
  • No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]
  • New posts [ Locked ] New posts [ Locked ]
  • No new posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]
  • Announcement Announcement
  • Sticky Sticky
  • Global announcement Global announcement
Current date/time is Thu Feb 27, 2020 10:50 pm